Delavnica - Gestalt terapija s pari

Inštitut za družinsko terapijo v sodelovanju s Sloges organizira tridnevno delavnico

GEŠTALT TERAPIJA S PARI

z geštalt terapevtoma, učiteljema in supervizorjema Kevin McCannom in Favorito Barbarellom

8.,9. in 10.11.2019 v Ljubljani

Informacije o terapevtih

Kevin Mc Cann je geštalt terapevt, učitelj in supervizor. Terapijo opravlja s posamezniki in pari. Pri svojem delu se srečuje z različnimi problematikami, njegova posebna področja pa so odvisnosti, težave LGBTQ, motnje hranjenja, spolne motnje in terapija parov. Kot učitelj in supervizor deluje v več državah po Evropi.

Favorito Barbarello je geštalt terapevt in učitelj. Terapijo opravlja s posamezniki in pari. Poleg psihoterapevtskega dela ima tudi prakso iz kraniosakralne terapije. Njegovi posebni področji zanimanja sta delo s telesom in humor. Skupaj s Kevinom sta ustanovila Irish Gestalt Training Institute. Kot učitelj in supervizor deluje v več državah po Evropi.

Organizacijske informacije

Delavnica bo potekala od petka do nedelje v obsegu 24 ur v angleškem jeziku. Cena delavnice je odvisna od števila prijavljenih, okvirna cena za tridnevno delavnico je 350 eurov.

Terapevta bosta delala z resničnimi pari v živo. Vabimo 3 pare, da se prijavijo za delo s terapevtoma pred skupino udeležencev. Če bi se želeli prijaviti kot modelni par in delati s terapevtoma, nam svojo željo sporočite na elektronski naslov. Modelni par se delavnice udeleži zastonj oziroma dobi popust pri plačilu kotizacije (velja za terapevte, ki se delavnice udeležijo tudi kot udeleženci in jim bo izdano potrdilo o udeležbi).

Prijave sprejemamo na elektronski naslov posvetovalnica@kempler.si.