SLOGES

Slovensko društvo za geštalt terapijo

POSEBNO OBVESTILO

Spoštovani,

zaradi pojava koronavirusa in njegove čim bolj učinkovite omejitve, ki je v skladu z ukrepi Sveta za nacionalno varnost RS, terapevti, terapevti specializanti, supervizorji in izvajalci delavnic, ki so člani društva SLOGES, od ponedeljka, 16.3. 2020, do prenehanja izrednih ukrepov za preprečevanje eksponentne rasti širjenja okužbe ne izvajajo svojih dejavnosti preko stika v živo.

Predlagam vam, da se z njimi dogovorite za izvedbo terapij, supervizij, delavnic preko Skypa ali Zooma ali drugih ustreznih medijev.

Ljubljana, 14. 3. 2020

Tatjana Verbnik Dobnikar, predsednica Sloges

in Strokovni odbor SLOGES

Terapija za osebnostno spremembo in rast

Slovensko društvo za geštalt terapijo združuje strokovnjake z različnih področij z namenom pomoči pri reševanju problemov mentalnega zdravja, izobraževanja in svetovanja po načelih geštalt terapije.

Društvo deluje v okviru Evropske zveze za geštalt terapijo EAGT kot slovenska Nacionalna organizacija za geštalt terapijo.

Geštalt terapija je uradno definirana kot sistematska psihoterapija za osebnostno rast in osebnostno spremembo, ki ima svojo teorijo in metodologijo. VEČ O TEM

Terapija in svetovanje

Geštaltistični pristop je primeren za:

  • posameznike
  • pare
  • družine
  • organizacije

Povsod, kjer je pomembno vzpostaviti kakovosten stik z ljudmi (npr. pri socialnem delu, v zdravstvu, izobraževanju).

VEČ O TEM

Študij geštalt terapije

SLOGES skrbi za izvajanje profesionalnih standardov na področju gestalt terapije skladno z izobraževalnimi standardi Evropske zveze za gestalt terapijo (EAGT) in Evropske zveze za psihoterapijo (EAP).

V Sloveniji izobraževanje izvajata:

Opravljen zaključni izpit omogoča pridobitev certifikata EAGT in članstvo v društvu SLOGES.

organiziramo

drugi o geštalt terapiji

Kontakt

SLOGES - Slovensko društvo za gestalt terapijo

Litijska cesta 38, 1000 Ljubljana

info@sloges.si